021-317.53.37 / 38       021-317.53.32       office@mis-romania.ro

MIS-ROMANIA

MIS Implants Technologies

Fondată în 1995, MIS Implants Technologies Ltd. este în fruntea dezvoltării de noi tehnologii și soluții menite să ușureze procedurile implantologice. Având facilități de top, MIS oferă o gamă completă de implanturi dentare de calitate superioară, suprastructuri, instrumente și kit-uri, soluții de regenerare și o diversitate de opțiuni pentru stomatologia digitală. Distribuind în peste 65 țări, MIS furnizează servicii excelente tuturor clienților.

MIS reflectă calitate, integritate, agilitate și inovație, reflectate în orice pas al procesului nostru de lucru, prin cei peste 300 angajați ai companiei. Produsele MIS sunt distribuite în peste 60 țări din toată lumea, printr-o rețea de distribuție globală.

În spatele tehnologiei MIS stau cercetători de top, ingineri devotați cercetării continue și dezvoltării de produse inovative și noi tehnologii, potrivite oricărei situații clinice.

Sistemul de control al calității MIS respectă standardele internaționale de calitate: ISO 13485:2003- Sistemul Managementului Calității pentru Echipamente Medicale, ISO 9001:2015- Sistemul Managementului Calității și Directiva Echipamentelor Medicale 93/42/EEC. Toate produsele MIS sunt marcate CE.

Implanturile dentare MIS, de 15 ani pe piața stomatologică din România. Dr. Alon Schifter: „Conceptul și viziunea companiei continuă să se concentreze pe digital dentistry”


Implantul dentar – cea mai bună metodă de restaurare a zâmbetului în urma pierderii unuia sau a mai multor dinți – continuă să fie revoluționat de evoluția tehnologiei. MIS Implants Technologies, companie fondată în anul 1995, în Israel, a reușit de-a lungul existenței sale să își construiască un renume internațional datorită soluțiilor inovatoare, a produselor de înaltă calitate și a echipei formate din oameni de știință renumiți și ingineri dedicați dezvoltării implanturilor dentare.


Începând din 2003, MIS este prezentă și pe piața stomatologică din România. Dr. Alon Schifter, medic specialist în Implantologie și Parodontologie, a fost primul stomatolog care a adus implanturile dentare MIS în țara noastră.


În următorul interviu, acesta vorbește despre perioada respectivă, dar și despre lansarea MIS România, evoluția acesteia de-a lungul timpului și planurile pe care compania le are pentru viitor.

Cum a început povestea MIS România?

Am fost născut în România, şi in anul 2000 am revenit în țară cu afaceri. Trei ani mai târziu, cunoscând experiența mea în domeniul medicinei dentare, MIS Israel m-a contactat și mi-a propus o colaborare în sensul de reprezentanță și distribuție a produselor firmei în țară. Înainte de a accepta oferta, am studiat foarte bine mediul în care urma să îmi desfășor activitatea și am descoperit o piață în creștere, tânără, interesantă și dornică de noutăți.

Concluzionând că perspectivă în domeniu există, am acceptat oferta și m-am axat în primii ani pe „continuous education”. Am predat cursuri de implantologie dentară orala de bază, de parodontologie, de adiție osoasă și alte domenii ale stomatologiei care au stârnit interesul doctorilor practicanți de medicină dentară din România, iar din 2005 am hotărât să fim și distribuitori, nu doar reprezentanți.

Părerea mea personală, bazată pe experiența dobândită lucrând în acest domeniu în Israel, este că un produs în care crezi trebuie mai întâi studiat, apoi prezentat și comercializat. Prezentarea acestuia trebuie să fie făcută într-un mod profesional și eficient, astfel încât publicul țintă să înțeleagă bine beneficiile pe care le are și modul în care poate conduce la cele mai bune rezultate.

După aproape 15 ani de activitate, cum se prezintă piața implantologiei dentare din România?

Din punct de vedere al implantologiei dentare, piața stomatologică din România se află într-o continuă creștere. Deși nu a ajuns la maturitate încă, se observă un trend de dezvoltare atât la nivel profesional de studii și aprofundare a cunoștințelor dobândite de către medicii practicanți, cât și la nivel de populație.

Aceasta din urmă pune din ce în ce mai mult accent pe calitatea serviciilor primite, fapt ce obligă medicii să investească mai mult în pregătirea profesională.

Din punct de vedere al industriei, multitudinea firmelor producătoare și distribuitoare de implanturi dentare conduce la o concurență legală și activă, ce împinge MIS România către o continuă dezvoltare și, bineînțeles, către succes.

Care sunt planurile de viitor ale MIS România?

Atenția MIS România se îndreaptă în mai multe direcții. În primul rând, rămânem concentrați pe ideea de educație continuă, pe tot ce înseamnă noutăți, dezvoltare și modernizare în domeniul implantologiei dentare – de la implanturi cu design mai bun, suprafata curata și elemente protetice mai exacte, până la estetică upgradată pentru pacienți și produse care facilitează viața implantologului și a proteticianului.

Apoi, dorim să reliefăm avantajele oferite de stomatologia digitală – scanare intraorală, ghiduri chirurgicale bazate pe CT, lucrări definitive create la imprimante 3D – care este practicată astăzi cu succes și care reprezintă viitorul domeniului.

Aceste produse inovative vor fi introduse în curând în România?

Toate acestea există, deja, în România – inclusiv tehnologii precum 3Shape, Sirona și altele. Făcând parte din cel mai mare grup de companii dentare din lume, MIS România deține un catalog de produse complex, completat frecvent cu produse noi și performante.

MIS România, deși relativ tânără pe piața stomatologiei dentare din România, a ajuns unul dintre cei mai importanți „jucători” din domeniu, iar asta datorită seriozității și a dorinței permanente de perfecționare. Compania ramane dedicata scopului manifest al oricarui demers – bunastarea orala a pacientului – , va pune accent, și în viitor, pe mixul dintre educația continuă și lansarea de produse noi, și, desigur, se va concentra pe digital dentistry, oferind soluții inovatoare, de o calitate superioară.

contacteaza-ne

De reținut că nu toate produsele sunt disponibile în orice țară/regiune.

vezi produse

MIS Implants Distribution, România

MIS România este reprezentantul și importatorul unic al tuturor produselor MIS Implants Technologies Ltd., pe care le comercializează direct, sau prin distribuitori acreditați. Toate produsele MIS vândute în țară, sunt certificate conform celor mai stringente standarde internaționale – ISO, CE, FDA – și aprobate de către Ministerul Sănătății din România.

Într-un domeniu competitiv, de inaltă tehnologie, cu implicații etice deosebite, căci succesul este cuantificat primordial de bunăstarea pacientului, MIS oferă un sistem de implanturi dentare ușor de utilizat, cu o vasta gamă de soluții aplicabile oricărei situații, la cel mai înalt standard calitativ și un preț corect. Suntem alături de clienții noștri de 12 ani.

@ 2017 MIS-ROMANIA. Toate drepturile rezervate