021-317.53.37 / 38       021-317.53.32       office@mis-romania.ro

MIS-ROMANIA

MIS Implants Technologies

Fondată în 1995, MIS Implants Technologies Ltd. este în fruntea dezvoltării de noi tehnologii și soluții menite să ușureze procedurile implantologice. Având facilități de top, MIS oferă o gamă completă de implanturi dentare de calitate superioară, suprastructuri, instrumente și kit-uri, soluții de regenerare și o diversitate de opțiuni pentru stomatologia digitală. Distribuind în peste 65 țări, MIS furnizează servicii excelente tuturor clienților.

MIS reflectă calitate, integritate, agilitate și inovație, reflectate în orice pas al procesului nostru de lucru, prin cei peste 300 angajați ai companiei. Produsele MIS sunt distribuite în peste 60 țări din toată lumea, printr-o rețea de distribuție globală.

În spatele tehnologiei MIS stau cercetători de top, ingineri devotați cercetării continue și dezvoltării de produse inovative și noi tehnologii, potrivite oricărei situații clinice.

Sistemul de control al calității MIS respectă standardele internaționale de calitate: ISO 13485:2003- Sistemul Managementului Calității pentru Echipamente Medicale, ISO 9001:2015- Sistemul Managementului Calității și Directiva Echipamentelor Medicale 93/42/EEC. Toate produsele MIS sunt marcate CE.

contacteaza-ne

De reținut că nu toate produsele sunt disponibile în orice țară/regiune.

vezi produse

MIS Implants Distribution, România

MIS România este reprezentantul și importatorul unic al tuturor produselor MIS Implants Technologies Ltd., pe care le comercializează direct, sau prin distribuitori acreditați. Toate produsele MIS vândute în țară, sunt certificate conform celor mai stringente standarde internaționale – ISO, CE, FDA – și aprobate de către Ministerul Sănătății din România.

Într-un domeniu competitiv, de inaltă tehnologie, cu implicații etice deosebite, căci succesul este cuantificat primordial de bunăstarea pacientului, MIS oferă un sistem de implanturi dentare ușor de utilizat, cu o vasta gamă de soluții aplicabile oricărei situații, la cel mai înalt standard calitativ și un preț corect. Suntem alături de clienții noștri de 12 ani.

@ 2017 MIS-ROMANIA. Toate drepturile rezervate