Cea de-a patra Conferință MIS GLOBAL- Paradise Island Bahamas

19 Nov 2017

Următoarea conferință MiS Global va avea loc între 8-11 februarie 2018, într-o locație care cu siguranță vă va tăia respirația- Atlantis Resort, Bahamas.

Având ca exemplu succesul deosebit pe care l-a avut ultima conferință din Barcelona, unde participanții au beneficiat de un program științific de excepție, prezentări cu ultimele noutăți și distracție pe cinste, cea de anul acesta promite o experiență de neuitat pentru tot participanții.

Programul științific de 2 zile va cuprinde prezentări ale unor lectori de renume internațional, care își vor prezenta cunoștințele în domeniu, participanții putând să le aducă în practica lor, optimizându-și manoperele.

Unele din temele principale ale conferinței sunt: evoluția și noi orizonturi în terapia implantară, principii biologice și predictibilitate în estetica dentară, prognosticul de lungă durată în implantologie și metoda digitală: unde, când și cum.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente va fi sesiunea de discuții TEDxMIS, organizată de TEDx independent de conferință, sâmbătă, 10 februarie 2018, unde vă veți bucura de prezența unora dintre cei mai mari lideri de opinie din domeniul implantologiei dentare.

Nu în ultimul rând, programul de divertisment al Conferinței Globale MIS este mereu plin de surprize care îi încarcă pe invitați cu amintiri plăcute și cu dorința de a participa la următoarele evenimente MIS.